Tags

, ,

Source-Shutterstock

De meiden van GirlsLove2Run hebben regelmatig een leuke challenge waar je aan mee kunt doen. Zo ook in de maand december. Zie hieronder een oproepje van één van de dames.


Stilzitten is geen optie zei ik toch?! Superleuk hoor al die feest- en vreetdagen, je sociale kalender begint al aardig vol te raken, maar laten we vooral niet vergeten om in beweging te blijven. Je hebt 31 dagen om aan mij te laten zien dat je (minimaal) 70 KILOMETER maakt. Jij doet mee. Jij rent mee. Ik betaal, sort of.

Tag je runs, foto’s, selfies en screenshots met #DOcember zodat ik kan zien dat je het ook echt doet. Of dump ze hier. Dan kan ik ook nog reageren. Wel zo leuk natuurlijk.

Owja ik betaal dus… Hoe? Dat kom je heel snel te weten. Stay tuned.

WE STARTEN OP 1 DECEMBER. ARE YOU WITH ME?


Ik heb ook besloten om hier aan mee te doen. Waarschijnlijk is het iets te hoog gegrepen voor mij. Ik loop immers nog geen 5 kilometer. Waarom doe ik toch mee? Ik zie dit vooral als een stok achter de deur. En doel om regelmatig mijn schoenen aan te doen en een stuk te gaan hardlopen. Want ondanks dat ik regelmatig een schop onder mijn hol nodig heb ben wel altijd blij dat ik weer geweest ben.

De maand december is al aardig op weg en ik zit nu op 25 kilometer. Toch iets om trots op te zijn. De aankomende week is het weer de bedoeling om minimaal drie x te gaan lopen. Dit moet er voor zorgen dat er weer minimaal 10 kilometer bij komt.
Helpen jullie mij mee om zo dichtmogelijk bij de 70 kilometer uit te komen?

Tot snel!

Advertenties