Tags

, , ,

ik 23-12-2014

Ik had mijzelf al een paar dagen beloofd om een nieuwe broek te gaan kopen. Gewoon weer eens wat anders dan mijn zwarte hardloop broek. Van mijn werkgever had ik een bon gekregen in mijn kerstpakket en die kon ik hier goed voor gebruiken. Uiteraard blijf ik een vrouw en zijn het twee broeken en een shirt geworden. En ben er super blij mee. Hier boven op de foto sta ik met één van de broeken. Natuurlijk heb ik hem meteen aan gedaan en getest. Het is echt een super fijne broek. Hij zit heerlijk.

Les 14 van Start To Run!

Vandaag heb ik les 14 gelopen. Ik was uiteraard ontzettend gemotiveerd door de leuke inkopen van vandaag dus het begon super. Aan het begin van de les vertelde #Evy door de koptelefoon dat ik vandaag mijn grenzen gingen verleggen. En dat deed ik ook. Met 2,3 en 3 keer 6 minuten heb ik toch weer een aantal minuten achter elkaar erbij gekregen. En het viel mij op hoe gemakkelijk dat ging. In het begin moest ik er niet aan denken om meer dan 5 minuten achter elkaar te lopen. Mijn benen werden al zwaar bij de gedachten. Maar het viel me super mee en de minuten vlogen voorbij.
En voor dat ik het wist stond de teller op 4.4 kilometer. Toch weer een paar honderd meter erbij en ben ik op de helft van de lessen.

Nog 14 lessen te gaan!

Tot snel
Ilona

Advertenties