Tags

, , , ,

hardlopen4Nog een paar uur en 2014 ligt alweer achter ons. Het was het jaar waarin ik weer begonnen ben met de verslaving hardlopen. In 2015 zal mijn verslaving een belangrijke rol gaan spelen. Mijn goede voornemens en doelen hebben dan ook vooral met hardlopen te maken.

In het begin van 2015 wil ik de training die ik volg samen met Evy van Start to Run afronden. Ik zou dan in staat moeten zijn om 30 minuten lang achter elkaar te kunnen hardlopen. Dit is een van de doelen die ik al een langere tijd heb. En dit jaar echt wil afmaken. In 2015 wil ik ook graag mijn eerste wedstrijd op de 5 kilometer lopen. In 2014 heb ik me al een keer opgegeven voor een aantal leuke evenementen maar helaas door omstandigheden en geen doorzettingsvermogen is het er nog niet van gekomen. In 2015 wil ik dit echt gaan doen.

In 2014 ben ik deze blog begonnen. In 2015 ga ik hier uiteraard mee verder. Ik heb al veel positieve reacties mogen ontvangen op mijn blog. Veel lezers zijn zelfs gemotiveerd door mijn blog en zijn gestart of opnieuw begonnen met hardlopen. Dit is super om te horen en motiveert mij om in 2015 verder te gaan met bloggen.

Ik wens hierbij iedereen een sportief, gezond en gelukkig 2015!

Tot ziens in 2015
Liefs Ilona

Advertenties