Tags

, ,

 

hardlopen1Bij deze wil ik iedereen nog een gelukkig nieuwjaar wensen.

Start To Run les 16

Op vrijdag 2 januari heb ik les 16 gelopen van start tot run met Evy. Les 16 was een herhaling van les 13. Via mijn profiel op looptijden.nl heb ik de mogelijkheid om twee tijden te vergelijken. Ik heb dit gedaan met les 13 en 16 en je zie al duidelijk een verschil. Ik heb meer meters gemaakt en mijn gemiddelde snelheid is ook verhoogd. Ik merk dit ook heel duidelijk tijdens het lopen. Mijn conditie is al enorm verbeterd. Ik heb mijn ademhaling al goed onder controle en weet precies tot hoe hard ik kan gaan om de les vol te houden.
Zie hieronder het resultaat

vergelijking les 13-16

Start To Run les 17

Vandaag heb ik les 17 gelopen. Ook dit was een herhaling van een voorgaande les. Vandaag was heel duidelijk te zien dat ik me enorm verbeterd heb op de voorgaande  les. Ik haalde opnieuw de 5 kilometer terwijl de les waarmee ik les 17 vergelijk niet verder kwam dan 4.4 kilometer. Ook is mijn gemiddelde snelheid verhoogd naar een 8.5 km / per uur. Vind ik toch echt een hele vooruitgang.
Ook hier heb ik een overzicht van.

vergelijking les 14-17Les 18 wordt ook een herhalingsles. les 15 was een les waar ik net de 5 kilometer op haalden en ben dus heel benieuwd hoe ver ik in les 18 kom. Uiteraard zal ik jullie op de hoogte houden hoe de les verlopen is.

Liefs
Ilona

 

 

Advertenties