Tags

, , , ,

hardlopen5

Start to Run

Na een paar dagen rust gehad te hebben wilde ik vandaag er weer goed tegen aan gaan. Maar na mate de dag voorbij ging zakte de motivatie beetje bij beetje weg. Toch ben ik de drempel overgestapt. Achter af had ik misschien maar beter thuis kunnen blijven. Het gevoel wat ik overgehouden heb aan de run is op zijn zacht gezegd klote!!! De run ging verschrikkelijk. Kreeg het tempo er niet in. De befaamde steken in mijn zij omdat ik mijn ademhaling niet onder controle kreeg. Maar mijn grootste irritatie was wel het weer. Ik vind het heerlijk om door regen, kou of sneeuw te lopen maar die wind. Pfff. Ik voelde me regelmatig een slak. Ik had gewoon beter kunnen gaan wandelen want dan was ik sneller geweest.

Als ik naar mijn statistieken kijk is het best een goede run geweest, ik heb de 5 kilometer gehaald en mijn tijd en snelheid verbeterd ten opzichten van les 15 waarbij ik dezelfde les moest lopen. Maar mijn gevoel zegt dat ik zoveel beter kon. Dus nu baal ik als een stekker en zit ik chagrijnig deze blog te typen terwijl ik eigenlijk gewoon heel trots op mijzelf zou moeten zijn.. Rare wezens zijn mensen toch. Herkennen jullie dit ook een beetje. Onterecht ergens over balen?

Hierbij de link met mijn statistieken van deze run.
http://www.looptijden.nl/community/hardlooptijden/4754453

Sportschool

Vandaag heb ik mij ingeschreven bij een sportschool. Naast het hardlopen wil ik mijn spieren extra trainen om blessures tijdens het hardlopen te verkleinen.
En misschien kan ik dan tijdens deze weeromstandigheden binnen op de loopband lopen en eindig ik niet zo chagrijnig als vandaag op bed!
Uiteraard houd ik jullie hierover ook op de hoogte.

Laat deze dag maar snel voorbij zijn zodat ik morgen weer met goede moed de dag kan beginnen.

Liefs
Ilona

Advertenties