Tags

, ,

ik 27-1-2014Ik ben er weer! Na een rust van 2 weken ben ik vandaag weer gestart met lopen. De afgelopen dagen heb ik niet lekker in mijn vel gezeten. Ik was vooral moe en had totaal geen zin meer om te lopen. Maar morgen heb ik mijn eerste afspraak bij de sportschool staan om mijn persoonlijke schema te maken dus vond het weer hoog tijd om weer te gaan hard lopen.

Vandaag ben ik verder gegaan met les 19 van start to run. De eerste 8 minuten kwamen aan het eind van de les aan bod. Toen ik begon vertelde #Evy hoe de minuten in de les verdeeld waren.  Elke keer als er weer een minuut bij komt begint de moed mij in de schoenen te zakken. Maar hoe verder ik in de les kom hoe makkelijk het me eigenlijk afgaat. In het begin had ik wat moeite om weer in het ritme te komen. Ik liep iets te langzaam en dat voelde ik in mijn benen. Na het derde stuk waar ik 7 minuten achter elkaar moest lopen kwam eindelijk het ritme terug waarin ik het lekkerst loop. De 8 minuten die daarna kwamen gingen heel snel voorbij en voor ik het wist was de les afgelopen. Toen ik op mijn telefoon keek hoeveel kilometer ik had gelopen bleek dat ik nog ong. 600 meter moest lopen om de 5 kilometer te halen. Ik ben dus nog maar even doorgelopen. De 5 kilometer is voor mij een soort van mijlpaal en die paar 100 meter konden er nog wel bij.

Al met al heb ik weer een heerlijk rondje gelopen. En heb ik weer zin in de volgende les. Ik hoop alleen niet dat ik veel spierpijn zal overhouden van het sporten morgen.

Ik houd jullie op de hoogte.

Via onderstaande link kun je mijn gegevens over de run van vandaag bekijken.
http://www.looptijden.nl/mijn/tijden/details/4827684

Liefs Ilona

Advertenties