Tags

, , , ,

hardlopen6

Morgen ben ik jarig en wordt ik alweer 31.  Tijd voor een laatste ronde als dertiger.

Start to run les 20

Het was de hele dag al een beetje druilig weer. Maar ik had met mijzelf afgesproken om vandaag te lopen. Uiteindelijk ben ik om 18.00 naar buiten gegaan. Ik moest wel want anders werd het te laat.

De les van vandaag bestond uit 4 keer een stuk van 8 minuten lopen. Best pittig want ik had de vorige les pas 1 keer 8 minuten gelopen. Gelukkig viel het reuze mee.
Het hardlopen zelf ging prima. Ik had nergens last van.
Waar ik wel last van had was dat de rits van mijn jas kapot ging. Waardoor mijn telefoon in mijn zak alle kanten op zwieptje. Pff wat kan ik me dan ergeren aan de kleine dingen. En tot overmaat van ramp begon het ook nog te hagelen en te sneeuwen. Wat miste ik nu de rits van mijn jas. Hier moet ik snel een oplossing voor vinden. Ik ken mijzelf. Weer een smoesje om niet te gaan lopen.

Maar waarom vind ik toch elke keer weer een smoesje terwijl ik me juist zo super voel na het lopen. Nu ik in bed deze blog aan het schrijven ben, ben ik alweer aan het bedenken wanneer ik weer ga lopen. Heb echt zin om mijn kleertjes weer aan te doen en naar buiten te gaan. Het is namelijk ook niet zo dat het lopen verschrikkelijk gaat. Mijn tong hangt niet op mijn knieën en mijn benen hoef ik nog niet vooruit te slepen. Maar waarom toch die smoesjes. Misschien dat 1 van jullie dit weet?

Voor nu ben ik een trotse runner en heb ik weer zin in de volgende les.

Tot snel
Liefs Ilona

Advertenties