Tags

, , , ,

Ik denk dat de meeste van jullie hardlopen als een verslaving zien. Ik heb dat zo af en toe. De ene periode kan ik niet zonder lopen en zoals nu moet ik mij echt een schop onder mijn hol geven.

Helaas heb ik wel een ander verslaving. Nou eigenlijk wel meerdere maar eentje springt er echt uit.
Ik ben enorm verslaafd aan Cola. Ja ja Ik kan wel 2 liter cola per dag drinken. en op een mooie dag kan het zelfs veel meer zijn. Jullie zullen wel denken dat kan toch nooit goed voor je zijn. Nou dat hoor ik heel vaak. Maar eigenlijk heb ik er nooit last van gehad. Cola is mijn motor. Ik zou er op kunnen leven zeg maar.

Maar sinds ik vorige week een challenges voorbij zag komen waarin je 30 dagen geen frisdrank mocht drinken ben ik overstag gegaan. Ik heb me aangemeld met als doel 30 dagen geen cola te drinken. Dit is voor mij een enorme strijd want ik lust echt bijna niks anders. De week ervoor ben ik begonnen met wat probeersels zoals spa rood met aanmaak en spa fruit. Ik weet dat daar ook suikers inzitten maar het gaat mij vooral om de cola. Dit gaat redelijk.

Op dit moment zit ik op dag 4 van de challenge en ik heb toch wat afkick verschijnselen. Ik ben erg vermoeid en heb veel hoofdpijn en heb echt enorm veel zin in die glas cola. Ondanks dat gaat het erg goed en houd ik het voor nu goed vol.

Voor die gene die deze blog lezen hoop ik dat jullie mij een steuntje in de rug kunnen geven. Ik kan het erg goed gebruiken. Want oh het blijft toch best moeilijk.

Hierbij de link naar de challenge
30-dagen-geen-frisdrank1-1050x450

Advertenties